WebTár Management

WebTár Management

Mi megértettük az igényeit

Ön a vállalkozása motorja, és tudjuk, hogy ideje és energiája nélkülözhetetlen a sikerhez. Ezért hoztuk létre a WebTár szolgáltatásunkat, amely egyszerűen használható, megfizethető és megbízható megoldást kínál a weboldala számára.

Nem számít, ha nem ért a technikai részletekhez. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje weboldalát: 1 kattintással települjön vagy frissüljön a WordPress oldala, létrejöjjenek e-mail címei vagy adatbázisai. Ehhez a CloudLinux operációs rendszerünk biztonságos és stabil környezetet biztosít, míg az Imunify360 védelmi rendszerünk megóvja weboldalát a vírusoktól, a betörésektől és egyéb fenyegetésektől.

És ami a legjobb: mindezt versenyképes áron kínáljuk, figyelembe véve a vállalkozásának költségvetését. Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a legkisebb tárhely mérettől a legnagyobb méretig skálázható legyen, így biztosan talál olyan csomagot, amely megfelel a szükségleteinek.

Várjuk, hogy segíthessünk vállalkozásának növekedésében! Kattintson az alábbi gombra, és kezdje el használni a BizA WebTár szolgáltatásunkat még ma!

60 nap pénzvisszafizetési garancia