WebTár Management

Tudja hogyan lehet feleslegesen költeni a biztonságra?

Attól, hogy

  • sokat költött a szervezet a weblap minőségére,
  • a fejlesztő tényleg jó minőségben, biztonságosra fejlesztette az alkalmazást,
  • biztonságnövelő szolgáltatást használ – WAF, tűzfal, stb.,
  • folyamatosan frissített és javított a weboldalt,

ha rossz minőségű tárhelyen van a levelezés, vagy a weblap, minden adatot el tudnak belőle lopni.

Sőt! Bármilyen adatot meg tudnak benne változtatni, vagy az egészet le tudják törölni.

A lopásra pedig leggyakrabban nem is derül fény – mert sok szolgáltatóknak nincs rá eszköze.

 

A megoldás – BizA WebTár Management

Az elmúlt időszakban sok fejlesztés történt a web-hoszting rendszerben – egyrészt a GDPR megfelelés miatt, másrészt a szolgáltatás minőségének emelése okán is fontos volt.

Azt látom, hogy nem lehet a piacon megélni már “gagyi” szolgáltatóként. Egyrészt mert 1000 van belőle, másrészt pedig mert egy incidens azonnal súlyos bírságot fog számukra – és ügyfeleik számára is – jelenteni. Márpedig incidensek mindig várhatóak.

Én nem szeretnék az lenni, aki elveszti az ügyfél adatait, vagy az, akit a hatóság elővesz. Inkább leszek az, aki nemzetközi összehasonlításban is a legszélesebb lehetőségeket, szolgáltatásokat nyújtja az adat és információbiztonság terén. És ez nem egyszerű.

Már csak azért sem, mert ez folyamatos fejlesztést, drága eszközt, szoftvert és még drágább emberi erőforrást jelent. És jelentenie kell egy olyan nagyon ügyfélközpontú támogatási szolgáltatást, amely az egyre többrétegű és bonyolultabb szolgáltatásokat az ügyfelek részére gyorsan, és számukra is jól kezelhető és érthető módon tudja biztosítani. De bizakodó vagyok, mert az információ és a személyes támogatás értékét az ügyfelek is egyre jobban értik és igénylik.

Az a szolgáltatáscsomag, amely a szerverünkön elérhető ügyfeleink számára

Az általunk használt, kifejezetten web-hoszting feladathoz fejlesztett és optimalizált CloudLinux operációs rendszer olyan szeparált felhasználói környezetet biztosít Önnek, amely megvédi adatait és szolgáltatásait a többi felhasználó esetleges hibájától. Többrétegű aktív támadásdetektáló és támadáselhárító rendszer dolgozik azon, hogy a támadó szándék még a kapuban elhaljon. Ez a rendszer a felhasználói fiókok elleni támadások (email, ftp, stb.), és a webalkalmazások elleni támadások tekintetében egyaránt komoly védelmet jelent.

Mindazonáltal a rendszer nem feltörhetetlen és nem sérthetetlen – bár igyekszünk mindent megtenni ezért. Ezért a rendszert folyamatosan frissítjük, folyamatosan felügyeljük, az esetleges hibákra pedig felhívjuk ügyfeleink figyelmét. A biztonsági kockázatot jelentő fiókokat zároljuk, a renitens felhasználókat pedig kitiltjuk a rendszerből.

Valódi humán ügyfélszolgálat, azonnali szakértői támogatás.

Mi így kívánjuk prémium módon őrizni az adatai biztonságát és a drága idejét.

GONDOLTA VOLNA?

 

AZ ELEKTRONIKUS LEVÉLSZEMÉT A LEGGYAKORIBB MÓDSZER A SZÁMÍTÓGÉPES BŰNÖZŐK SZÁMÁRA A ROSSZINDULATÚ PROGRAMOK TERJESZTÉSÉRE

Az e-mail spam a leggyakoribb módszer a számítógépes bűnözők számára a rosszindulatú programok (vírusok) terjesztésére hosszú évek óta.

A bűnözők leggyakrabban a megtévesztő hivatkozások kattintása támadást alkalmazzák. 

A spam levelek több mint 2/3-a (69 %) kísérelte meg rávenni a felhasználókat egy rosszindulatú weboldal meglátogatására.

Kártékony e-mail mellékleteket a kéretlen levelek kb. 1/3-ában (32%) alkalmaztak.

 

A SZÁMÍTÓGÉPES BŰNÖZÉS MEGTÉRÜLÉSE GYORSABB, MINT A KÁBÍTÓSZER KERESKEDELEMÉ

A számítógépes bűnözés sokkal több kárt okoz, mint bárki gondolta volna, és ez az emberiség egyik legnagyobb kihívása. 2021-re a számítógépes bűnözés megközelítőleg 6 trillió dollárba kerül a világgazdaságnak. 

 

A SZÁMÍTÓGÉP ELLENI TÁMADÁSOK KÖLTSÉGEINEK 43%-ÁT AZ INFORMÁCIÓVESZTÉS OKOZZA

A számítógépes támadások drágák, és ennek a legnagyobb részét az információvesztés okozza. Ha egy hackelés során adatvesztés következik be, és az adat a zsaroló birtokában van, az elveszett adatok helyreállítása hihetetlenül költséges lehet.

 

A CÉGEK JOGOSAN FÉLNEK A KIBERBIZTONSÁGI FENYEGETÉSTŐL, MERT AZ ÜGYFELEK 71% ÁLLÍTJA, HOGY ELHAGYJA A CÉGET ADATSZIVÁRGÁS ESETÉN

Mivel az emberek nem tudják a kibertér támadásait megérteni, és az ott elszenvedhető károkat megbecsülni, így ösztönösen menekülnek az ismeretlen fenyegetés elől. Az ösztön pedig erősebb, mint a bizalom, hogy nem történt már meg többször, vagy nem történik meg újra.

 

A SZOLGÁLTATÓK NAGY RÉSZE NEM BIZTOSÍT ANTIVÍRUST A HOSZTING SZOLGÁLTATÁSHOZ, MERT AZ LASSÍTANÁ A RENDSZERÉT 

Nálunk minden ügyfélnek automatikus és kézzel indítható antivírus védelme is van.
2 külön motorral, a lehető legnagyobb biztonság érdekében. 

Nekünk belefér!