MailStore

MailStore

A legkönnyebb email archiváló

A MailStore Server egyetlen központi levélarchívumban gyűjti össze a vállalat évek során felhalmozott összes emailjét. Az archívum villámgyorsan kereshető és bármely felhasználó számára elérhető közvetlenül Microsoft Outlookban, a MailStore Web Access felületen és mobil okos eszközökön.

Archiválás bárhonnan

A MailStore Server minden népszerű levelezőrendszer archiválását lehetővé teszi. Az emailek közvetlenül a levelezőszerverről, vagy különálló, decentralizált kliensekről, fájlokból is archiválhatók. Sőt, a MailStore képes a küldéssel és fogadással egyidőben is archiválni a vállalat összes levelét.

Beépített tárolási rendszer

A MailStore Server alapját egy teljesen integrált adatbázis és tárolórendszer alkotja, amelyet óriási adatmennyiség hatékony és biztonságos archiválására fejlesztettek. Nincs szükség külső SQL adatbázisra, vagy különálló telepítésre.

Villámgyors keresés

Az archívum minden felhasználó számára, bármely eszközről elérhető (asztali Outlook, webes felület, valamint mobil okos eszközök) és villámgyorsan, szabad szavasan kereshető. Az archívumban a megszokott mappastruktúra is böngészhető.

Compliance és megfelelőség

A MailStore Server módosíthatatlan és minden emailt tartalmazó archívuma megalapozza a törvényi és iparági megfelelőséget (mint ISO, eDiscovery feladatok).

Email exportálás

A MailStore Server nem zsákutca. Minden tárolt email standard fájlformátumokba, pár kattintással exportálható, így a vállalat megőrizheti adatai függetlenségét még a MailStore Server-től is.

Gyors és egyszerű telepítés

Egy kompakt telepítő futtatásával pár perc alatt kész a MailStore Server telepítése. Az első archiválási feladatok beállításával sem szükséges 15 percnél több, és már működik is a rendszer.

A legjobb email archiváló

A MailStore Server a világ vezető email archiválója. Pár perc alatt telepíthető és 100%-ig megbízható, minden esetben.

Miért archiváljon?

Jogszabályi megfelelőség

Adattárolási házirendek könnyen teljesíthetők a MailStore segítségével, amit korlátlan számú email évtizedes tárolására fejlesztettek.

Villámgyors keresés

A felhasználók azonnal megtalálhatják a keresett levelet vagy csatolmányt, legyen szó akár új vagy több éves emailről.

Nincsen több adatvesztés

A MailStore a szándékos és véletlen adattörlés, katasztrófa vagy vírustámadás során elveszett levelezés ellen is védelmet nyújt.

Megszünteti a PST fájlokat

A MailStore az összes problémás Outlook PST fájlt egyetlen központi archívumba importálja, és nincsen többet különálló, ötletszerű archiválás.

Levelezőszerver tehermentesítése

Az emailek nagy részének archiválásával az Exchange szerver újra olyan gyors lehet, mint újkorában, a postafiókok pedig sosem telnek meg többet.

Akár 70%-al kevesebb tárhelyszükséglet

A régi emailek tömörített és de-duplikált tárolásával a MailStore jelentősen csökkenti a levelezőszerver tárhelyigényét.

Miért a MailStore Server?

  • 100 országban több mint 50 000 ügyfél bízza rá a levelezés archiválását
  • Minden népszerű levelezőrendszert és archiválási módot támogat
  • Beépített, jól skálázódó adatbázis tárolja az archívumot
  • Minimális rendszerkövetelmény mellett gyorsan telepíthető
  • Karbantartás nélkül üzemeltethető és örökös licenccel érkezik
  • Egyszeri költség, már nettó 99.990,- forinttól