Stormshield

Stormshield

Európai biztonság

Az Airbus Csoport kiberbiztonsági gyártója egyedülállóan megbízható, katonai minősítésű tűzfalat, végpontvédelmet és titkosítórendszert fejleszt. Ismerje meg a Stormshield biztonságát!

Termékeink

Stormshield Network Security

Tűzfal és UTM kis- és középvállalatoktól az adatközpontig. A szabadalmaztatott Application IPS technológiára épülő tűzfal teljes körű, EU és NATO által egyaránt minősített biztonságot nyújt, és független az amerikai lehallgatási botrányoktól és a számos más gyártó érintő hátsókapuktól.

Stormshield Endpoint Security

Újgenerációs védelem kibertámadások, APT-k, nulladik napi sérülékenységek és ismeretlen kártevők ellen. A fejlett behatolásvédelem mellett rugalmas biztonsági házirend erősíti a munkaállomások védelmét, míg a hatékony alkalmazásfelügyelet sikeresen megelőzhet számos kiberbiztonsági problémát.

Stormshield Data Security

Csoportmunkához fejlesztett adattitkosító megoldás, amely teljes körű végponttól-végpontig tartó titkosítást EU/NATO minősített adatbiztonságot garantál. Lehallgatás, kémprogramok és illetéktelen adatlopás mellett számos adatvédelmi réteg.

Miért Stormshield?

A legnagyobb európai gyártó


A Stormshield az Airbus Csoport tagja és a világon az egyetlen EU használatra is minősített tűzfal gyártója.

Hazai regionális központ


A Stormshield Budapestre helyezte a közép-kelet-európai régió központját, így gyári mérnökökkel, instruktorokkal, hazai oktatóközponttal és teljes helyi raktárkészlettel tudjuk ellátni a hazai ügyfeleket.

Átlátható értékesítési csatorna


Partnereink számára a Stormshield megbízható gyártót jelent, akivel könnyű és hatékony együtt dolgozni, míg az értékesítés garantáltan átlátható marad.

Magyar, elérhető árú tanfolyamok

Hazai instruktoraink segítségével rendszeresen indulnak Stormshield tréningek, ahol magyar nyelven, gyorsan elsajátítható a tűzfalak működése.

Miért Stormshield tűzfal?

Egyedülálló Application IPS technológia

A Stormshield tűzfalak motorját az egyedülálló IPS rendszer alkotja, amely egyetlen kernelmodulban egyesíti a biztonsági ellenőrzést, a protokoll-elemzést, a tűzfal szolgáltatásokat és az alkalmazás felügyeletet. A megközelítés eredménye rendkívül magas teljesítmény, maximális védelem mellett.

Hátsókapuktól mentes, valódi biztonság

Európai, katonai minősítésekkel is rendelkező gyártóként a Stormshield nem épít ügyfelei biztonságát veszélyeztető hátsókapukat tűzfalaiba, ahogy azt számos amerikai gyártó (például Cisco, Juniper, Fortinet, Sonicwall) már botrányok között megtette.

Magyar nyelvű, felhasználóbarát kezelőfelület

A Stormshield az egyetlen magyarul elérhető tűzfal, amit ráadásul rendkívül egyszerű használni. Tekintsen meg egy videót, vagy próbálja ki a demó tűzfalat!

A legjobb tartalomszűrőkkel


Bár a Stormshield tűzfalak árazása elmarad a prémium gyártóéktól, de a nyújtott védelem, és a felhasznált tartalomszűrők gyakorlatilag ugyanazok: a Stormshield is a piacon elérhető legjobb antivírust, webszűrőt és spamszűrőt használja.

Miért Stormshieldet vásároljon?

Bérlet vagy vásárlás?


A Stormshield tűzfalak a piacon egyedülálló módon elérhető kedvező árú havi bérlettel is, így a biztonság mindig kiszámítható költség marad.

Prémium szolgáltatások a legjobb árakon

Egyetlen kedvező árú Prémium előfizetésben egyesítettük az összes szolgáltatást, amit csak a Stormshield termékek nyújtani tudnak. Válassza a legjobb tartalomszűrőket, amelyek kompromisszumoktól mentesen a legjobb biztonságot nyújtják Önnek.

30% váltási kedvezmény


Más termékről, vagy elavult tűzfalról vált? Stormshield tűzfalra 30% kedvezménnyel cserélheti be régi eszközeit. A kedvezmény a tűzfalra és az előfizetésekre egyformán vonatkozik.

Közbeszerzésben is elérhető


Minden Stormshield tűzfal megvásárolható a központosított közbeszerzésben is, így intézménye egyszerűen juthat a legjobb védelemhez.